Datum: 30-09-2023 - 04:38
24
apr
'18

Veel belangstelling voor informatieavond nieuwbouwproject 'Het Zilt' in De Zilk. (foto's)

Op maandagavond 23 april organiseerden de gemeente Noordwijkerhout en Van Rhijn Projectontwikkeling een inloopbijeenkomst in De Duinpan in De Zilk over het nieuwbouwproject 'Het Zilt'. Tijdens deze zeer druk bezochte informatieavond konden de bezoekers zich laten informeren over het ontwerp uitwerkingsplan....

Dit plan ligt momenteel ter inzage. Het uitwerkingsplan gaat over het planologisch mogelijk maken van de realisatie van 98 woningen (42 appartementen, 44 woningen en 12 twee-onder-één kap woningen). Van Rhijn Projectontwikkeling werkt het ontwerp van de woningen in Het Zilt verder nog uit. Er is gepland dat Van Rhijn eind dit jaar (2018) start met de bouwwerkzaamheden.  

Voor het planologisch mogelijk maken van de supermarkt en detailhandel en de overige woningen werkt de gemeente nog aan een bestemmingsplan omdat daarin veranderingen zijn doorgevoerd ten opzichte van het oorspronkelijke plan. Tevens kon men zich laten inlichten over het opgestelde beeldkwaliteitsplan voor de openbare ruimte langs de Zilkerduinweg.

Wethouder De Jong moest op deze avond flink wat Zilkers persoonlijk uitleggen waarom het volgens de inwoners van De Zilk allemaal zo lang duurt voordat er nu eindelijk eens begonnen gaat worden met bouwen. (zie ook het laatste nieuwsitem op BON hierover

Vragen:
Heeft u vragen over het ontwerp uitwerkingsplan en het beeldkwaliteitsplan? Neem dan contact op met de gemeente Noordwijkerhout, via 0252 343 737 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de verkoop van de woningen kunt u contact opnemen met Van Rhijn Projectontwikkeling via 071 401 60 41. U kunt zich via de website http://woneninhetzilt.nl/ inschrijven voor het laatste nieuws.