Datum: 04-02-2023 - 16:09
22
apr
'18

Smullen van de stroopwafels van Scouting Bosgeest.

Op dinsdag 24 april gaan de leden van Scouting Bosgeest langs de deur om stroopwafels te verkopen. De stroopwafels zijn super vers en de kwaliteit is altijd goed. Zorg dat u thuis bent, zodat u die avond al kunt genieten van deze heerlijke stroopwafels. De jeugdleden komen dinsdag tussen 17:00 en 20:00 uur...

bij u langs om de pakjes à €2,50 te verkopen. U kunt alleen met contant geld afrekenen. Wilt u zeker zijn van een pakje stroopwafels, dan mag u deze ook tussen 17:00 en 19:00 uur kopen in het clubhuis aan de van der Weijdenlaan 2b.

Spullen
Heeft u nog spullen voor de Koningsmarkt? De leden van Scouting Bosgeest komen de ingepakte spullen graag bij u ophalen. Neem hiervoor contact op met de familie Snel: 0252-373625 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt zelf de spullen brengen naar het clubhuis aan de van der Weijdelaan 2b. Dit kan op zaterdag van 10 tot 15 uur, en op maandag en donderdag van 19 tot 21 uur. Zaterdag 21 april is de laatste inlever mogelijkheid.

Koningsdag
Op vrijdag 27 april vindt de grote jaarlijkse Koningsmarkt plaats rondom de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Tussen 08:00 uur ‘s ochtends en 15:30 uur ‘s middags bent u van harte welkom. Dit jaar heeft de Scouting onder andere tweedehands artikelen, bloemen en planten, wafels en de euro-loterij.

Ook het Kinderparadijs is weer aanwezig. De opbrengst van zowel de stroopwafelverkoop als de Koningsmarkt wordt gebruikt om het clubhuis te onderhouden, de contributie laag te houden en leuke dingen te doen tijdens kamp. 

Tekst en foto's: Scouting Bosgeest