22
apr
'18

CJG-Webinar 'Kinderen en pesten'.

Op 16 mei 2018 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. Tischa Neve een webinar over Kinderen en pesten. Het is bedoeld voor ouders met kinderen tussen 4 en 12 jaar. Helaas is pesten iets wat ondanks allerlei programma’s op scholen nog steeds voorkomt. In dit webinar, een lezing die je thuis...

kan volgen achter je computer, neemt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je mee naar verschillende kanten van het thema pesten, en dan vooral gekeken naar wat jij als ouder kunt doen. Ze bespreekt over wanneer en hoe je over dit thema met je kind kan als het gebeurt om hem heen of met hemzelf, hoe je ermee om kan gaan als je kind pest of gepest wordt en wat jij als ouder kunt doen om je kind te helpen.

Wordt jouw kind gepest, of wil je zorgen dat jouw kind geen pester wordt? Meld je dan snel aan om bij dit webinar bomvol inspiratie en tips te zijn! Dit webinar vindt plaats op Woensdag 16 mei 2018 van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar via www.cjgcursus.nl.