Datum: 06-06-2023 - 12:04
11
apr
'18

Rabobank Bollenstreek doet gulle donatie na diefstal kluis Kinderboerderij Dierenhoeve.

Onlangs was het helaas weer eens raak op de Zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve, bij een inbraak werd de kluis (met daarin o.a. een pinapparaat) gestolen uit het koffiehuis. De diefstal uit het koffiehuis leverde de Dierenhoeve een kostenpost op van maar liefst  € 600,- waaronder dus het pinapparaat....

Voorzitster Astrid Warmerdam van de Dierenhoeve deed, na de zoveelste inbraak, uit frustratie een oproep op de Facebook-pagina van de kinderboerderij. Zij vroeg daarbij aan de Facebook-vrienden of zij een donatie wilde doen om een nieuw pinapparaat te kunnen kopen.

Binnen een paar dagen was er al gelijk € 55,- gestort toen Astrid een telefoontje kreeg van de Rabobank Bollenstreek, ook zij hadden de oproep voor hulp gezien en wilde graag een donatie doen aan de Dierenhoeve om het leed wat te verzachten.

Vanuit het Rabobank Bollenstreek Coöperatiefonds vroeg men aan de voorzitster hoeveel er nog van de kostenpost van € 600,- openstond, een verbaasde Astrid zei "nog € 545,-". En dat telefoontje kreeg een mooi vervolg....

Op woensdagmiddag 11 april overhandigde Nicole Jurriëns, van het MKB-team Rabobank Bollenstreek, een gulle cheque van maar liefst € 545,- aan de zeer blije en dankbare voorzitster Astrid Warmerdam van de Dierenhoeve.

Foto BON.