12
apr
'18

Zondag 15 april rommelmarkt Jeugdwerk De Zilk.

U bent weer van harte welkom op zondag 15 april van 10:00 tot 15:00 uur op de gezellige rommelmarkt van Jeugdwerk De Zilk waar alle opgehaalde spullen weer verkocht worden. De locatie is ook dit jaar rondom het terrein van het Jeugdhonk (Sportlaan 34) naast Trefcentrum De Duinpan...

waar alle ruimte is om de tweedehands spulletjes te verkopen vanuit wel 30 kramen. Alles is al gesorteerd dus bent u op zoek naar iets bijzonders of  verzameld u iet speciaals? Op de Rommelmarkt van het Jeugdwerk zult u het geheid vinden! Loop gerust ook langs onze catering voor een bakje koffie of thee of win mooie prijzen bij het enveloppenspel. Voor de kinderen is er ook limonade en een snoepkraam.

De gehele opbrengst komt ten goede aan de Zilkse jeugdleden van de Rakkers, Zwervers en Hobbygroep de Bikkels. Zij kunnen daarmee spulletjes kopen om te knippen, plakken, schilderen, zagen, boren, toneelstukjes te spelen, kokkerellen en noem maar op. Daarnaast bekostigd de rommelmarkt ook voor een groot gedeelte het jaarlijkse populaire zomerkamp van de Rakkers en Zwervers.

Meer informatie op www.jeugdwerkdezilk.nl.