Datum: 28-05-2023 - 04:57
07
apr
'18

Sponsorloop en Fancy Fair Egelantier school opnieuw een groot succes. (foto's)

Op donderdag 5 april vond er al een sponsorloop plaats op het terrein van VV Van Nispen, waarbij de opbrengst opgeteld zou worden bij het totaal resultaat van de jaarlijkse Fancy Fair die werd gehouden op vrijdagmiddag 6 april. De school was in een feeststemming en kon zich opnieuw gelukkig prijzen...

met een grote opkomst. Op een zonnig schoolplein stond een kraam met lekker eten en kon men geregeld een ritje maken met de Zilker Duinrandexpress. In de grote aula waren er gezellige zitjes geplaatst rondom het Rad van Avontuur, waarmee weer prachtige prijzen te winnen waren. 


Ook de spelletjes in de verschillende lokalen en in de gymzaal trokken veel kinderen en ouders. De baksels binnen in het restaurant en bij het kraampje op het schoolplein, waren weer overheerlijk en de bloemenstal zag er bijzonder kleurrijk uit.

De poppendokter hield ook dit jaar weer een spreekuur in de Egelantier en veel kinderen brachten hun zieke knuffel of pop voor een deskundig onderzoek. Verder was er nog een bingo, de kinderen werden geschminkt en konden ze een heuse tattoo laten zetten.

Aan eind van de dag kon de organisatie melden dat de sponsorloop en de fancy fair dit jaar het mooie bedrag van € 5020,- heeft opgebracht. Met de opbrengst steunt men de schoolverlatersdagen van groep 8, komt er een uitbreiding van boeken voor de eigen Egelantier-bieb en gaat er een gedeelte naar het goede doel van Villa Pardoes. 

De organisatie wil alle sponsoren en de gulle gevers voor het Rad van Avontuur en de hulpvaardige ouders en kinderen bedanken voor hun inzet.

Foto's BON. Laatste 2 foto's sponsorloop PR.