Datum: 25-09-2023 - 01:03
25
mrt
'18

'Ik kom naar je toe' op Palmzondag in de St Victorkerk. (foto's)

Er kwam een verslaggever van een plaatselijk krantje naar de leerlingen van Jezus toe. Zij wilde graag weten wat er vandaag gind gebeuren, wat er vandaag te zien zal zijn. Er waren veel geruchten dat er een koning naar Noordwijkerhout zou komen. De leerlingen ontvingen een app of zij vervoer voor Hem wilde regelen... 

En dat gebeurde ook zo vandaag. Hij kwam samen met de ezel, Nono van opvangboerderij Swiffers Hoeve uit Nieuwe Wetering de kerk binnen. Toegejuicht door de kinderen met Hosanna kwam hij samen met zijn leerlingen naar voren lopen. Hij werd ontvangen door Diaken Prins om vervolgens weer verder op te trekken als voorbereiding op de “goede” week.

Vele kinderen hadden een mooi versierde en gevulde palmpaasstok bij zich om voorafgaand met muziekvereniging St. Jeanne d’Arc door de Victorwijk te lopen. Na afloop van de viering brachten de kinderen hun palmpaasstok weg, veelal naar adressen van de zonnebloem. Die dan weer heel graag de deur voor hen opendoen.

Het kinderkoor St. Victor heeft de viering muzikaal betoverd en dit doen zij op zondag 22 april weer tijdens de viering van de 1e communicanten. We zien jullie dan graag weer terug.

Werkgroep en Combo gezinsmisvieringen. Foto's BON.