24
mrt
'18

Jeugdtheatergroep Tikkie speelt 'Switch'.

Na een krap jaar van hard maar met heel veel plezier repeteren, voert de Ad LIP-groep (voorheen ‘De Maandaggroep’) o.l.v. Peter Geurts (teksten, muziek en regie), Lynn Duivenvoorden (choreografie) en Ineke v. Zelst (regieassistentie, productie en kleding) zaterdag 14 en zondag 15 april  de zeer humoristische familiemusical ‘SWICHT’ uit...

Geurts heeft een grappige variatie geschreven op het thema dat twee zielen van lichaam verwisselen. De rust in de straat van Winny wordt bruut verstoord wanneer Crash en zijn vader daar komen wonen. Hij heeft een rockband en moet veel repeteren voor een belangrijk optreden. Maar tegenover hem woont Fleur. Zij moet toelatingsexamen voor piano doen op het conservatorium. Ook zij moet oefenen.

Al snel ontstaan er in beide kampen grote ruzies over de geluidsoverlast. Winny krijgt daar genoeg van en zorgt er stiekem voor dat Fleur en Crash uit een oude ‘Wisselbeker’ drinken. Zo hoopt ze dat Fleur en Crash meer begrip voor elkaar krijgen. De volgende dag zit Crash in het lichaam van Fleur en andersom en dat zorgt alleen maar voor nog veel meer problemen dan Winny had kunnen voorzien.

Geurts: “Op een gegeven moment zijn we erg achtergelopen in het repetitieschema doordat we steeds kromlagen van het lachen. De cast speelt met zoveel humor dat we het vaak niet droog hielden. Gelukkig hebben we een inhaalslag kunnen maken en wordt het een supershow met hoge kwaliteit.”

Naast de toneelscènes is er ook veel plek voor vette rock- en popmuziek, afgewisseld met mooie, meerstemmig gezongen ballads waar prachtige dansen aan zijn toegevoegd. Een musical die voor veel plezier zal zorgen voor jong en oud!

Uitvoeringen:
Zaterdag 14 april, aanvang 19.30 uur
Zondag 14 april, aanvang 11.30 uur en 15.30 uur
(zaal kwartier voor aanvang open)
Teylingen College locatie Leeuwenhorst
Langelaan 1 Noordwijkerhout
Kaarten reserveren: www.Tikkie.nl. (Bij de kassa voor de voorstelling betalen. Pinnen kan)

Tekst en foto's Jeugdtheatergroep Tikkie.