Datum: 02-10-2023 - 16:44
22
mrt
'18

De Harpe Davids en Popkoor Bloom luiden de lente in. (foto's)

Zondagmiddag 18 maart, buiten guur en koud, brachten muziekvereniging de Harpe Davids en Bloom de aankomende lente in de St. Victorkerk. De kerk was een sfeervolle concertzaal waarin een boeket aan muziek ten gehore werd gebracht. Afwisselend warme swingende muziek en dan weer heerlijke luister muziek...

Van Total Toto, Concerto D’amore tot Proud Mary tot Ik heb je lief. Het leerlingenorkest zorgde voor een leuke onderbreking en liet goed van zich horen. Bloom nam het publiek mee met heerlijke nummers waarin o.a. te horen waren Avond, Don’t stop me now en Iedereen is van de wereld.

De Harpe Davids en Bloom sloten het concert gezamenlijk af met het swingende A Brand new Day waarin je de lente kon voelen. Het was een frisse maar vooral heerlijke muzikale middag en wie er niet bij was heeft echt iets gemist.

Wilt u de Harpe Davids volgen? Kijk dan op de website www.harpedavidsnwh.nl. Op de website vindt u alle informatie over o.a. de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens en hoe u ons kunt steunen.

Foto's logo BON. Laatste foto PR.