Datum: 06-06-2023 - 11:17
22
mrt
'18

Kaartverkoop 'Vrienden van de Sjaan Live' van start.

De voorbereidingen van 'Vrienden van de Sjaan Live' zijn inmiddels in volle gang. De muzikanten van coverorkest Jeanne van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc zijn druk bezig om samen met de line-up van maar liefst negen zangers en zangeressen (zie foto's) de nummers in te studeren zodat het publiek op...

zaterdagavond 14 april a.s. een spetterende avond in Café van der Geest kan gaan beleven. Maar niet alleen de muzikale voorbereidingen zijn in gang gezet. Inmiddels is ook de verkoop van de kaarten gestart. Dus heeft u zin in een gezellige muzikale avond die bol staat van popmuziek en gezellige meezingers, haal dan alvast uw kaarten op.

De kaarten zijn beschikbaar bij Café van der Geest (iedere dag vanaf 14:00 uur), de VVV Noordwijkerhout (ma t/m za 10:00 – 17:00) en in ons verenigingsgebouw De Parade (di, wo en do van 19:30 – 22:00). Kaarten zijn € 7,50 per stuk. Donateurs hebben op vertoon van de donateurskaart recht op 2 gratis kaarten. U kunt ook ter plekke donateur worden. Bij het invullen van een machtiging van €10,- per jaar krijgt u direct 2 toegangskaarten en een donateurskaart waarmee u ook naar het decemberconcert kunt gaan.

De muzikanten werken de komende weken hard verder om u een onvergetelijke, muzikale avond te bezorgen en hopen het publiek op 14 april in grote getale te mogen verwelkomen. “Vrienden van de Sjaan Live” vindt plaats in Café van der Geest en begint om 21:00 uur. Na het concert blijft het café uiteraard open zodat de bezoekers nog kunnen nagenieten onder het genot van een drankje.

Foto's BON en PR. (Geen foto beschikbaar van Bob Draaisma)