Datum: 01-02-2023 - 09:43
16
mrt
'18

Feestelijke presentatie van het activiteitenboekje 'Voel je thuis in Noordwijkerhout' 2018.

Op gepaste wijze werd vrijdag het eerste exemplaar ‘Voel je thuis in Noordwijkerhout 2018’ aangeboden aan Monique Verdegaal, eigenaresse van Het Wapen van Noordwijkerhout  en voorzitter van de NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging). Het boertje en boerinnetje, mascottes van...

VVV Noordwijkerhout en de Bloemenstreek (Dutch Farmer Boy en The Dutch Farmer girl) kwamen helemaal in klederdracht op deze feestelijke uitreiking af. Verdegaal was dan ook zichtbaar blij en ogenschijnlijk verrast omdat de uitstraling helemaal afgestemd is op de communicatie van de NOV zelf.

Het activiteitenboekje werd uitgereikt en alle genodigden konden op de foto met deze aaibare boer en boerin. Cilene Vriend, de vestigingmanager van VVV Noordwijkerhout bedankte alle aanwezigen hartelijk voor de medewerking en in het bijzonder natuurlijk haar team van vrijwilligers die geheel kosteloos hebben meegewerkt aan het maken van het boekje.

Het ‘ons-kent-ons-gevoel’ kwam sterk naar voren daar alle deelnemers, participanten en adverteerder bij de voornaam werden aangesproken. En voor wie iemand nog niet kende, werd deze nog even aan de anderen voorgesteld. Vriend vertelde over het heerlijke Noordwijkerhout, altijd gezellig en centraal punt voor fietsers en wandelaars in de omgeving. Met volop activiteiten het hele jaar door.

Juist nu het seizoen is gestart en de eerste bloemenvelden prachtig beginnen te bloeien is de editie 2018 van het kleurrijke, informatieve en gewilde boekje een feit. Het boekje heeft een handige index en een uitgebreide agenda tot en met december 2018.

Het is daarom een prachtig bewaar exemplaar voor alle (potentiële) bezoekers en bewoners. In het Nederlands, Engels, Duits en Frans wordt de praktische informatie weergegeven en verteld waarom Noordwijkerhout de moeite waard is om te bezoeken.

Het boekje is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de VVV vestiging aan de Dorpsstraat 8. Kom het snel halen om niets van de bruisende activiteiten te missen. De vrijwilligers van VVV Noordwijkerhout helpen u ook altijd graag verder.

Voor meer informatie komt u naar VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8, www.vvvnoordwijkerhout.nl Geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, in april ook open op zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Telefoon: 0252 372 096.

Foto's BON.