15
mrt
'18

All American Bowling verzorgt gezellige bowlingmiddag voor gasten 'Met je hart'. (foto's)

De gasten van Stichting 'Met je hart' werden donderdagmiddag 15 maart door de eigenaar Henk Oosterhuis van All American Bowling verwelkomd voor een door hem geheel verzorgde bowlingmiddag in het bowlingcentrum aan de Langelaan. Dertig gasten deden er mee met de bowling, de 20 andere gasten met de vrijwilligers keken...

vermakelijk toe hoe de ballen over de baan werden gegooid. Tussendoor werd iedereen voorzien van een hapje en een drankje en genoten de aanwezigen van een gezellige en sportieve bowlingmiddag.

Stichting Met je hart wil graag All American Bowling heel hartelijk bedanken voor de leuke en verzorgde bowlingmiddag. Eigenaar Henk Oosterhuis gaf gelijk deze middag al aan dat hij deze bowlingactiviteit voor de gasten van 'Eet met Hart' jaarlijks gaat herhalen.

Er staan de komende weken nog meer gezellige bijeenkomsten op het programma georganiseerd door Met je Hart. Voor het organiseren van de bijeenkomsten is ook extra geld nodig, daarom wordt er door de vrijwilligers van 'Met je Hart in samenwerking met het Oranjefonds een collecte langs de deuren gehouden.

De collecte vindt plaats in de week van 7 t/m 12 mei, mocht u willen helpen met het collecteren dan kunt u zich melden bij Sandra Wijnands 06-51730939.

Foto's BON.