Datum: 23-09-2023 - 02:46
16
mrt
'18

De film 'Sunset Boulevard' in de bioscoop van Munnekeweij.

Zondagmiddag 25 maart kunt u opnieuw genieten van een leuke film in de bioscoopzaal van Topaz Munnekeweij. Deze keer wordt de film 'Sunset Boulevard' vertoond. Voor € 3,50 bent u van harte welkom. De entreeprijs is inclusief een consumptie. Om 14.00 uur vangt de film aan en u dient uiterlijk...

13.45 uur aanwezig te zijn. Reserveren is gewenst, vol is vol... U kunt uw kaartje kopen bij de receptie van Topaz Munnekeweij Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. Voor verdere inlichten 0252-375544.

Sunset Boulevard:
Sunset Boulevard speelt zich af in het Hollywood van de jaren 50, waarin Norma Desmond, ooit één van de grootste sterren in de stomme film, droomt van haar rentree in de spotlights. Per toeval ontmoet zij de jonge, berooide scriptschrijver Joe Gillis. Hij laat zich verleiden om Norma te helpen met haar ‘meesterwerk’, een filmscript waarvan zij gelooft dat het haar Hollywooddromen laat uitkomen. Langzaam groeien Joe en Norma naar elkaar toe, maar is het liefde of puur eigenbelang. Vanaf 28 maart tot en met 8 april is de musical te zien in Carré.

Tekst en foto Topaz Munnekeweij.