Datum: 22-03-2023 - 07:25
12
mrt
'18

Erelidmaatschap Heerenclub De Zilk voor afscheidnemend bestuurslid Ton Opdam.

Vrijdag op de jaarvergadering van de club nam de Heerenclub De Zilk afscheid van zijn bestuurslid Ton Opdam. Na 15 jaar bestuurslid te zijn geweest had het bestuurslid van het eerste uur Ton Opdam besloten plaats te maken voor nieuw bloed. Na mooie woorden van Voorzitter Piet van Haaster sloot deze af met Ton uit waardering...

voor zijn jarenlange inzet te benoemen tot: Erelid van de Heerenclub De Zilk. Ton kreeg hierna het prachtig ontworpen certificaat Erelid Heerenclub De Zilk overhandigd met de daarbij horende speld. Onder een staande ovatie van de ruim vertegenwoordigden leden ontving de wijn en culinair liefhebber Ton ook nog een mooie kist wijn en een diner bon. 

Ton gaf aan zeer vereerd te zijn en bedankte bestuur en leden voor het jarenlange vertrouwen. Zijn vertrek als bestuurslid gaat zeker niet het afscheid van de club betekenen meldde Ton en verzekerde de aanwezige leden de maandelijkse bijeenkomsten voorlopig nog niet te willen missen. 

Na het officiële gedeelte schoof onder luid applaus nieuw bestuurslid Kim Bouckaert aan achter de bestuurstafel om het bestuur voor de toekomst te komen versterken. 

Tekst en Foto: Heerenclub De Zilk.