12
mrt
'18

Geslaagde jubileumavond 45-jarige Bowlingvereniging Noordwijkerhout.

Bowlingvereniging Noordwijkerhout is opgericht op 12 maart 1973. Dit betekent dat de BVN dit jaar haar 45-jarig jubileum viert. Op vrijdag 9 maart is een feestavond georganiseerd voor alle leden met hun partners. Mede dankzij sponsoring van All American Bowling konden de leden de hele avond genieten...

van een hapje en een drankje en dansen op de live muziek van een DJ. Ook zijn er 4 leden al lid van het begin af aan. Deze jubilarissen zijn met een leuk presentje in het zonnetje gezet. Tiny, Hotty en Jeen hebben hun prijs in ontvangst genomen. Koos kon helaas door ziekte niet aanwezig zijn. Hij krijgt zijn cadeau op een later moment.

BVN organiseerde uiteraard een alternatief toernooi voor alle aanwezigen. Hierbij ging het niet om het kunnen bowlen, maar om een gezellig samenspel tussen bowlers en niet-bowlers. Johan, Tim en Teun gooiden samen de hoogste game en Susan, Bart en Coby wisten de laagste game te winnen. Tim bleek de langste adem te hebben bij de afvalrace.

Alle winnaars zijn met een kleinigheidje in het zonnetje gezet. Na dit toernooi gingen de bowlingbanen uit en de muziek harden. Tot in de kleine uurtjes was het een gezellige feestavond in All American Bowling.

Foto Bowlingvereniging Noordwijkerhout.