Datum: 28-05-2023 - 05:29
02
mrt
'18

'Start met gezond bewegen' bij de opstapgroep van de NSL.

Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) start op zondag 25 maart met de jaarlijkse opstapgroep hardlopen. Onder begeleiding van ervaren trainers word je 8 weken getraind met de nadruk op ontspanning en aandacht voor lenigheid en uithoudingsvermogen. Alle trainingen starten...

vanaf de Duindamseslag en zijn in het bos, door het duin en over het strand. Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, er wordt bij het begin begonnen. Al meer dan 25 jaar organiseert de AV NSL cursussen hardlopen.

Deze cursussen zijn bedoeld voor iedereen van 16 jaar tot 60+ die (opnieuw) wil beginnen met hardlopen. Het trainen met elkaar is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie. Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, we beginnen bij het begin.

Met ingang van zondag 25 maart 2017 starten we om 09.30 uur vanaf het parkeerterrein aan de Duindamseslag. Iedere zondagochtend en donderdagavond (19.00 uur) is er training onder begeleiding van ervaren, gecertificeerde trainers.

De training duurt acht weken en kost € 40,00. Na de opstapgroep is het mogelijk om lid te worden en naar een vervolggroep te gaan. De 50e inschrijving is gratis omdat de NSL dit jaar 50 jaar bestaat. Meer informatie en/of opgeven?

Neem dan contact op met de hardlooptrainers:
Willy 06-44113410 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Peter 0252-411082 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie. De NSL is opgericht in 1968 en viert dit jaar haar gouden jubileum. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.