Datum: 17-09-2021 - 09:12
06
aug
'12

"Oud en Jong Actief Noordwijkerhout" organiseert infomarkt voor de 50-plusser.

Oud en Jong Actief Noordwijkerhout organiseert op 18 augustus in Puyckendam een Senioren-infomarkt. Wij nodigen u van harte uit om de stands te bezoeken. Een gevarieerde groep deelnemers zal u op diverse manieren informeren over zaken die voor de 50-plusser...

heel zinvol zijn. Er is bijvoorbeeld informatie over gezondheid en voorzieningen die hierbij van belang zijn. U treft vertegenwoordigers van Buurtzorg, Marente, Activite, de ISD Bollenstreek, Welzorg, de SPGN, SBH-Wonen en de ouderenadviseurs van de gemeente en OJA. U kunt meedoen met bewegen op muziek en u kunt eens kijken of tennissen iets voor u is. Ook zal er aandacht worden besteed aan het ontspannende effect van yoga op lichaam en geest.

Om uw culturele interesse te prikkelen zullen medewerkers van Theater De Muze uit Noordwijk u het plezier van het theaterbezoek uitleggen. Ook het seniorenorkest en het koor zijn aanwezig. Als de weersomstandigheden goed zijn, verzorgen zij een optreden in de binnentuin. Op het gebied van vrijetijdsbesteding zijn er leden van de postzegelclub, de Zonnebloem en de Welfare aanwezig. Misschien vindt u dat ontspannende bezigheden.

Noordwijkerhout van Toen (NOVATO) is aanwezig om geïnteresseerden de historie van Noordwijkerhout te tonen en de functie ervan voor het heden te benadrukken.
Uiteraard is OJA zelf aanwezig met een stand. Medewerkers vertellen u wat OJA allemaal doet voor haar leden en hoe belangrijk de belangenbehartiging nu en in de toekomst is. Vanuit de KBO-ZH is een presentatiewand verzorgd. Als de techniek ons niet in de steek laat, is er een doorlopende powerpoint presentatie.

De markt begint om 10.30 uur en zal om 16.00 uur afgelopen zijn.