Datum: 26-03-2023 - 13:33
25
feb
'18

Kaartverkoop voor DeusX in het 'Cremer DeusX theater' van start gegaan.

DeusX is de naam van de nieuwe muziektheater- productie van St. de Passie van Noordwijkerhout. Dit is de derde grote productie van de stichting. De voorstelling gaat over de grote thema's uit het eeuwenoude passieverhaal...maar dan anders. Uniek en bijzonder; want dit verhaal speelt zich af in onze tijd...

met de mogelijkheden, opvattingen en techniek van nu. Het verhaal volgt de hoofdpersoon Chris en zijn vrienden en laat zien hoe ook deze generatie worstelt met de grote thema's in het leven. 

Muziektheater, gespeeld, gedanst en gezongen door ruim 50 talentvolle jongeren met een passie voor theater. De muziek van nu wordt uitgevoerd door een live band en ondersteund door het DeusX Projectkoor en de DeusX dansgroep.

De uitvoeringen van het stuk gaan plaatsvinden op goede vrijdag 30 maart en zaterdag 31 maart om 20.00 uur. De locatie is ook bijzonder: het 'Cremer DeusX theater' aan de Gooweg in Noordwijkerhout. Vanaf dit weekend is het gebouw duidelijk herkenbaar door het spandoek aan het pand (zie foto).

De kaartverkoop is afgelopen zaterdag 24 februari van start gegaan bij Vink Multimedia, Dorpsstraat 19a, Noordwijkerhout en de kaartjes voor de voorstelling kosten 5 euro per stuk, Voor elk van deze 2 unieke voorstellingen waren slechts 700 toegangskaarten beschikbaar, als je erbij wilt zijn, kom snel langs.

Foto's PR.