Datum: 25-09-2023 - 02:25
24
feb
'18

De Harpe Davids in concert met Popkoor Bloom.

Muziekvereniging de Harpe Davids geeft zondagmiddag 18 maart samen met Popkoor Bloom een concert in de St. Victorkerk, St. Victorlaan 11 te Noordwijkerhout. Het concert begint om 14.00 uur, de kerk is open vanaf 13.30 uur en de toegang is gratis. Op het programma staan bekende songs...

zoals A Brand New Day, Concerto d Ámore, Total Toto en Ik heb je lief. Een gevarieerd programma, waarbij de Harpe Davids en Bloom afwisselend, samen en apart van elkaar optreden. Leuke muziek om naar te luisteren en om mee te zingen.

Popkoor Bloom bestaat uit ondertussen alweer meer dan 10 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een enthousiaste, gemotiveerde, hechte en gezellige club. Bloom heeft inmiddels een indrukwekkend repertoire weten op te bouwen en zingt zowel Engels- als Nederlandstalig, waar de 4 stemmigheid goed te horen is.

Heeft u zin in een heerlijk concert. Zet dan zondag 18 maart in uw agenda. Kijk voor meer informatie op www.harpedavidsnwh.nl, hier vindt u alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens, hoe u ons kunt steunen, contactgegevens en nog veel meer.

Foto BON.