Datum: 26-03-2023 - 13:52
16
feb
'18

Gemeente in gesprek met ‘het inspiratieteam uitnodigende winkelstraten'.

De gemeente Noordwijkerhout is in gesprek met een deel van ‘het inspiratieteam uitnodigende winkelstraten' over wat er goed is in de winkelstraten en wat er beter kan voor wat betreft de inrichting. Het inspiratieteam “op safari” in de Dorpsstraat, Zeestraat en Havenstraat. Hun opdracht...

was met name te kijken naar het groen, de entrees, de uitstraling van gevels, uitstallingen van winkels, reclameborden, fietsenrekken, bankjes en de verlichting.

Avondbijeenkomst
Aangezien de eerste bijeenkomst bij daglicht plaatsvond, is er op 5 maart een tweede bijeenkomst gepland in de avonduren. Hierdoor kan zowel bij dag- als bij avondlicht een aantal waardevolle ideeën verzameld worden voor de kwalitatieve verbetering van de winkelstraten qua inrichting. Begin april zullen alle deelnemers worden uitgenodigd voor een bijeenkomst om de verzamelde tips en ideeën te bespreken.

Ook meedenken?
Inmiddels hebben zich 25 personen aangemeld voor het inspiratieteam uitnodigende winkelstraten. Hebt u zich niet opgegeven, maar wilt u als inwoners of ondernemer alsnog meedenken over mogelijke verbeteringen in de winkelstraten? Geef u dan op voor de avondbijeenkomst van 5 maart door een e-mailbericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Centrumvisie
Na vaststelling van de centrumvisie door de gemeenteraad, is direct gestart met de uitvoeringsprojecten 1 en 2. Binnenkort ziet u hiervan de resultaten; het dorpsplein wordt heringericht en de verkeerssituatie in het centrum wordt (op proef) aangepast. ‘Inspiratieteam uitnodigende winkelstraten’ is het derde uitvoeringsproject van de centrumvisie.

Luchtfoto BON.