Datum: 02-10-2023 - 10:12
16
feb
'18

Zondag 18 februari Fancy Fair in de Maasgaarde, opbrengst voor vastenactie 'Busje komt zo'.....

In 2018 gaat de Parochie Sint Maarten weer voor een eigen project in Oyugis, Kenia. Op verzoek van de leiding van Oyugis ditmaal voor de aanschaf van een (tweedehands) personenbus voor ongeveer 30 personen. Die zal voornamelijk gebruikt worden voor de scholen, maar ook ingezet voor het vervoer van groepen....

De scholen ontbreekt het aan middelen om van de een naar de andere school te gaan voor bepaalde lessen, dat gaat nu te voet. Naast het gebruik van de bus voor de scholieren wordt er heel erg op gerekend dat er gebruik gemaakt kan worden door de andere groepen die binnen de gemeenschap een grote rol spelen: de sociale zorg, de medische zorg en de algemene voorzieningen.

We mikken op € 17.000,-. Alle opbrengsten van de vastenzakjes komen ten goede aan ons doel. Als u rechtstreeks geld overmaakt aan de Vastenactie, vermeld dan dat het bestemd is voor Oyugis, anders gaat het naar het algemene project. U kunt ook geld overmaken naar: NL89 RABO 0168445840 van Sint Maarten, t.b.v. Oyugis.

Fancy Fair / rommelmarkt tijdens de Vastenactie:

17 februari:
inzamelen goederen voor de verkoop bij Fancy Fair in de Maasgaarde, Herenweg 9a, Noordwijkerhout. De opbrengst komt natuurlijk ten goede aan de bus voor Oyugis! Heeft u nog leuke spullen staan die niet meer gebruikt worden? Vanaf 9.30 uur kunt u ze inleveren bij de Maasgaarde. Tel. 0252-341063 als u niet zelf kunt komen. Géén grote meubelen.

18 februari: van 11.15 uur tot 16.00 uur Fancy Fair in de Maasgaarde. Verkoop ingezamelde goederen, boeken en planten, loterij, koffie/thee met gebak, grabbelton. Kom allemaal naar deze gezellige markt. 

Meer informatie vindt u op de website van Parochie Sint Maarten: www.parochiesintmaarten.nl.

Foto PR