07
feb
'18

NoVaTo verwelkomt 500e sympathisant.

Op woensdag 7 februari meldden zich de heer en mevrouw Heemskerk in de expositieruimte van de stichting Noordwijkerhout van Toen in de Zeestraat. Zij hebben zich direct ingeschreven als sympathisant van NoVaTo. Hun verrassing was groot toen bleek dat zij sympathisant nummer 500 bleken te zijn...

Met de net aangeschafte NoVaTo-bode van grootvader Wust -de Bok- Heemskerk wilden zij wel op de foto. NoVaTo is heel blij met al hun sympathisanten. De bode bestaat sinds 2012, wat betekent dat de stichting binnenkort nummer 25 van jaargang 7 uitbrengt. Verschillende onderwerpen zijn de revue al gepasseerd.

Op de website www.noordwijkerhoutvantoen.nl vindt u alle bodes en de bijbehorende onderwerpen terug. Eerder uitgebrachte jaargangen, maar ook losse bodes, zijn nog steeds te koop. Nieuwe sympathisanten zijn uiteraard altijd welkom! Met uw steun kan de stichting ervoor zorg dragen dat de geschiedenis van Noordwijkerhout bewaard blijft en tentoongesteld wordt.

Wilt u ook sympathisant worden, ga dan even langs in de Zeestraat 3A of vul het aanmeldingsformulier in op de website. De openingstijden zijn woensdag, vrijdag en zaterdag van 13:00-16:00 uur.

Foto's PR.