Datum: 26-03-2023 - 14:15
06
feb
'18

Carnaval 2018 in De Zilk barst los...ben jij er ook bij?

Komende vrijdag barst in De Zilk bij De Duinknijnen het carnaval weer los. Vrijdagavond zal het weer super gezellig zijn op het SIXTEEN+ Bal. In een volle Duinpan zal je weer genoeg vrienden, vriendinnen en vele andere, die net als jij zin hebben in een heerlijk carnavalsfeest, tegenkomen om samen...

één grandioos feest te maken. Heb je na zo een gezellige vrijdagavond nog meer zin kom dan op zaterdagavond naar het Ball Masque. Ook hier wordt het weer één fantastisch feest en zien wij ook altijd vele vrienden en vriendinnen groepen in geweldige outfits. Roep en App je vrienden en vriendinnen bij elkaar en beleef een geweldige zaterdagavond. Heb je nog geen kaarten ga dan snel naar www.duinknijnen.nl en zorg dat je erbij bent.

Naast deze 2 knallende carnavalsavonden zien wij jou ook graag zondag bij onze grootse optocht waarna het feest in De Duinpan tot 21.00 uur zal doorgaan. De echte “Die Hards” zien wij ook nog graag op maandagavond bij Disco Inferno waarvoor de leeftijd 18+ is. Kaarten voor alle avonden zijn te koop tot 24 uur voor aanvang via www.duinknijnen.nl of indien nog niet uitverkocht uitsluitend a contant aan de zaal voor + 2,50 .

Alaaf en graag tot ziens bij De Duinknijnen,

Foto BON.