Datum: 04-06-2023 - 05:21
27
jan
'18

VVSB wint in een boeiende bollenderby van Rijnsburgse Boys. (verslag+uitslagen+stand+samenvatting)

VVSB is er dit seizoen voor de 2e keer in geslaagd van regiogenoot Rijnsburgse Boys te winnen. De paars-gele waren zaterdagmiddag in een boeiende bollenderby met 3-1 te sterk voor de Rijnsburgse 'uien'. Met de winst zet VVSB haar zegereeks voort met de derde overwinning op rij...

na de winterstop, terwijl het met Rijnsburgse Boys op het moment wat minder gaat. Tim de Rijk opende op een zeer druk sportpark De Boekhorst na een half uur spelen de score. Tommy Bekooij legde de bal op het hoofd van De Rijk, waarna hij in verre hoek van het doel scoorde.

Diezelfde Bekooij was ook verantwoordelijk voor de 2-0 in de 71ste minuut. Na goed voorbereidend werk van Richelo Fecunda verdubbelde hij met 2-0 de marge. Het duel leek gespeeld, maar Rijnsburgse Boys zette een slotoffensief in.

Het leverde een aansluitingstreffer door Masies Artien in de 78ste minuut op, maar daar bleef het ook bij. Rijnsburg nam veel risico's en ging vol voor de 2-2, maar zag aan de andere kant in de 92ste minuut de 3-1 vallen die gescoord werd door Loyd van der Wilden.

Klik hier voor de samenvatting.

Foto's BON