Datum: 26-03-2023 - 15:15
21
jan
'18

Seff Kortekaas eerstgeborene van 2018 in het Duinknijnenrijk.

Zondag 14 januari is Prins Mechanicus samen met zijn Prinses Privileged en 1e adjudant Frank van Saase op kraamvisite geweest bij de eerstgeborene in het Duinknijnenrijk van het nieuwe jaar. De gelukkige Duinknijn dit jaar is Seff Kortekaas. Seff is geboren op 3 januari 2018 en is de prachtige zoon...

van trotse ouders Danny en Rianne. Danny, Rianne en Seff wonen aan de Hafkenscheidtlaan in De Zilk en daarmee ook aan de route van de carnavalsoptocht. Danny is een echte Zilker en heeft een aantal jaar geleden Rianne kunnen overhalen om in ons gezellige dorp te komen wonen. De ouders van Seff zijn echte Duinknijnen en houden van een carnavalsfeestje. Danny is zelfs al jaren te vinden achter de DJ tafel om menig carnavalsfeest tot ook succes te maken.

Natuurlijk zijn prins Mechanicus en prinses Privileged niet met legen handen gekomen. Na de koffie en beschuit met muisjes hebben zij Seff en zijn ouders hun persoonlijke onderscheiding uitgereikt. Ook kreeg Seff een ludiek bedrag van € 11,11 en een cadeau. Het was een mooi bezoek waarbij Seff helemaal op zijn gemak was en we hopen natuurlijk dat Seff over 11 jaar onze nieuwe jeugdprins wordt.

Kijk voor meer informatie over de Duinknijnen op de website www.duinknijnen.nl óf op de Facebook en Twitter pagina van de Duinknijnen. 

Foto Duinknijnen.