Datum: 01-06-2023 - 12:03
07
jan
'18

Scouting Bosgeest opent 60ste jubileumjaar. (foto's)

Boerenkool, bami, lasagne, 150 scouts en een jubileum om te openen…dat waren de ingrediënten voor een gezellige seizoensstart voor Scouting Bosgeest. Ontstaan vanuit de groepen Bostreno en Bronsgeest heeft de nieuwe groep besloten om het gemiddelde oprichtingsjaar aan te houden voor verdere jubilea....

Dat betekent dat 2018 een jaar wordt met allemaal leuke activiteiten bij Scouting Bosgeest. Tijdens de gezamenlijke maaltijd werd het jubileumjaar afgetrapt. Op het plein voor het clubhuis verzamelde de gehele groep zich.

Na een speech van de voorzitter Ronald Kat werd het tijd om het jubileumlogo te onthullen. Dit werd gedaan door zes leden van de verschillende jeugdgroepen, bij elkaar opgeteld is de leeftijd van deze kinderen 60 jaar. Na hard trekken aan het touw, viel het doek naar beneden en werd de nieuwe jubileumbanner zichtbaar. Hiermee werd het jaar symbolisch geopend.

Vervolgens was het tijd om aan tafel te gaan, en na een heerlijke bami, boerenkool of lasagne maaltijd werdt het tijd voor… taart! Vijf grote slagroomtaarten met het jubileumlogo erop kwamen op tafel. Ondanks de maaltijd ging dat toetje er natuurlijk wel in. De overige tijd speelden de groepen in hun eigen hok bingo, waarna de vrijwilligers de grote ruimte schoonmaakten.

Een zeer geslaagde aftrap van het jubileumjaar voor Scouting Bosgeest. Maar er staat meer op de planning: een open dag, een groepsweekend en nog veel meer activiteiten. Wil jij al die extra leuke activiteiten meemaken? Kom dan in het nieuwe jaar 3x gratis proefdraaien en word lid! Meer informatie is te krijgen via www.bosgeest.nl of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's PR.