31
dec
'17

Muzikaal terug in de tijd met een 'Top' 2000 Café door St. Jeanne d'Arc (foto's)

Met net de kerst achter de rug zijn veel mensen via de radio en zelfs TV afgestemd op de lijst der lijsten de Top2000 van Radio2. Wie heeft er geen herinneringen bij zoveel hits uit een muzikaal verleden? Op zaterdagavond 30 december was het daarom goed toeven in Café van der Geest bij een optreden van 'Coverorkest Jeanne'....

van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, zij speelden flink wat legendarische nummers uit de Top2000. Het orkest kreeg vocale ondersteuning door de bekende vocalisten Bart Weijers, Cecile Olijerhoek en Manon Gelevert. Helaas moest Teddy v.d. Burg door ziekte afzeggen voor haar inbreng.

In het eerste gedeelte van het programma van de avond was er een pubquiz waarbij er vragen werden gesteld over de gespeelde muziek door de Sjaan en deze kon men beantwoorden via de mobiele telefoon. Tijdens de pauze maakte de presentator van de avond Sjaak van den Berg de winnares van de pubquiz bekend en dat was Carla Bijlemeer (zie foto). Carla van harte gefeliciteerd.

Na een lange periode van 11 jaar onder leiding van dirigent Michel de Haas werd het optreden van deze avond voor de eerste keer verzorgd door Bram Soentjens en dat ging hem, aan het applaus na afloop te horen, uitstekend af.

Rond de klok van 23.00 uur was het na een toegift het einde van een heerlijk optreden van de Sjaan en de drie vocalisten, maar met Top2000-muziek van de huis-dj was het zoals altijd nog lang gezellig in Café van der Geest.

Foto's BON. Klik hier voor een live-filmpje op Facebook. Meer foto's zijn er binnenkort te vinden bij Snapshot/JP.