Datum: 25-10-2021 - 06:06
31
dec
'17

Meet en Beweegevent bij Optisport de Schelft.

Hoe fit en vitaal ben jij? Wil je ook graag een gezondheidscheck laten uitvoeren? Op donderdag 11 januari ben je van harte welkom bij Optisport De Schelft in Noordwijkerhout bij het Meet en Beweegevent. Je kunt kiezen uit de volgende metingen: *cholesterol *bloeddruk *bloedsuiker *BMI *bloedvaten *huidanalyse....

Laat gratis de doorbloeding van je vaten meten en ontvang persoonlijk advies. Voor deze specifieke meting dien je via meetdag.nl een tijdafspraak te maken. Het is zelfs mogelijk direct compressiekousen aan te laten meten. Daarnaast kun je kennis maken met de mogelijkheden bij de Schelft rondom het populaire thema Fit en Vitaal.

Maar ook kun je bij Moonskin de nieuwste sportkleding shoppen, er is een stand met badkleding en bij Zen by Paul genieten van een heerlijke massage. Voor onze enthousiaste zwemmers opgelet: tijdens het Meet & Beweegevent krijg je maar liefst 25% korting op een meerbadenkaart voor het zwembad naar keuze! (m.u.v. zwemleskaarten)

Vanaf 15 januari start de groepsles “startcursus Fifty Fit” speciaal voor nieuwe leden. Fifty Fit staat voor bewegingsactiviteiten voor mensen van 50 jaar en ouder. De activiteiten zijn aangepast aan uw wensen en mogelijkheden. Onder begeleiding van erkende instructeurs kunt u op verantwoorde wijze werken aan conditie, kracht, bewegelijkheid en lenigheid; kortom uw gezondheid. En het zijn ook nog eens hele gezellige lessen!

Deze cursus duurt 8 weken en kost € 59,95. Je neemt gedurende 8 weken deel aan de volgende lessen: Maandag startcursus Fifty Fit in het zwembad 10.00 – 10.30 uur. Donderdag Fifty Fit groepsles in de zaal 10.00 – 11.00 uur.
Na de cursusperiode kun je instromen in de regulieren (Fifty Fit) lessen. Het cursusgeld is inclusief bloeddrukmeting, conditietest en naar wens een voedingsschema. 

Geef je tijdens het Meet & Beweegevent op voor de 8-weekse startcursus Fifty Fit en ontvang de speciale Optisport-handdoek kado. Kortom genoeg te doen, zien en beleven. We zien je graag bij het Meet & Beweegevent op donderdag 11 januari in de Schelft van 9.00 – 13.00 uur. De entree is gratis.

Voor meer informatie kijk op www.optisport.nl/schelft, bel met de receptie van De Schelft 0252-376241 of kom gezellig langs.

Foto Optisport De Schelft.