Datum: 25-10-2021 - 07:02
30
dec
'17

Alzheimer Café Noordwijkerhout met als thema: moderne dementiezorg.

'Van regels naar relaties', is de kern van de vernieuwing die plaats vindt in de instellingen waar mensen verzorgd worden die lijden aan dementie. Zorg die draait om wat van waarde is voor mensen die zorg krijgen, hun naasten en medewerkers. Zodat mensen kunnen leven en zorg krijgen op manieren die bij hen passen...

Dat geldt niet alleen voor mensen die in een instelling wonen maar ook voor mensen met dementie die thuis wonen. Eva van Zelm, projectmedewerkster en Josine Engelse, onderzoeker ( socioloog), beiden werkzaam bij TOPAZ nemen u deze avond mee in de werkwijze waarin zij dit hopen te realiseren.

Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners, en andere geïnteresseerden. Het Alzheimer café is maandag 8 januari 2018 geopend vanaf 19.00 uur, het programma duurt tot 21.00 uur waarna gelegenheid is tot napraten. 

Adres: Puyckendam, Pilarenlaan 4P1, 2211NA Noordwijkerhout. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Voor meer informatie: mevrouw C. van Noort, telefoonnummer 06-10918151.