Datum: 12-08-2022 - 17:27
27
dec
'17

Aftellen naar Top2000 Café.

Met de kerst achter de rug zijn veel mensen afgestemd op de lijst der lijsten op radio 2. Wie heeft er geen herinneringen bij zoveel hits uit het verleden? Op zaterdag 30 december, aanvang 20.30 uur, is er in Café van der Geest de mogelijkheid om samen met vrienden en bekenden uw herinneringen op te halen...

Coverorkest Jeanne van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc laat diverse nummers uit de top 2000 horen. Het orkest werkt samen met vocalisten Bart Weijers, Teddy v.d. Burg, Cecile Olijerhoek en Manon Gelevert. Tijdens het programma van de avond is er een pubquiz waarbij u vragen over de gespeelde muziek kunt beantwoorden via uw mobiele telefoon.

Na een periode van 11 jaar onder leiding van dirigent Michel de Haas wordt dit optreden verzorgt onder leiding van Bram Soentjens. Bram is een ervaren dirigent die met meerdere orkesten vaak klassiek repertoire verzorgt. U kent hem misschien als dirigent van het Jeugd Symfonie Orkest Rijnstreek uit Leiden.

Iedere dirigent heeft zijn eigen stijl en motivatie, dus wellicht kunt u zijn invloed op de klank van ons orkest al horen tijdens ons volgende optreden! Er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij de VVV (Dorpsstraat 8), Café van der Geest (Zeestraat 7a) en tijdens de generale repetitie op donderdagavond 28 december in verenigingsgebouw De Parade (v.d. Weijdenlaan 2).

Foto St. Jeanne d' Arc.