Datum: 13-08-2022 - 01:47
25
dec
'17

Blik Op Noordwijkerhout trekt in 2017 opnieuw meer bezoekers.

Op 28 juni 2010 is de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout online gegaan en sindsdien verzorgt BON voor u het nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk. BON heeft in die zeven jaar meer dan 15.000 berichten geplaatst en daarmee zijn de volgers en de bezoekersaantallen...

van deze nieuwswebsite in de loop van de jaren flink gestegen. Eind 2015 konden we vol trots melden dat BON voor het vijfde jaar op rij opnieuw meer bezoekers (Google Analytics 'sessies') mocht verwelkomen en we voor het eerst de magische grens van '1 miljoen' bezoekers over gingen.

Ook in 2016 werd de grens van 1 miljoen bezoekers bereikt en voor het zevende jaar op rij kunnen we u nu melden dat onze nieuwswebsite in 2017 weer meer bezoekers heeft getrokken dan ooit. 

De redactie van Blik Op Noordwijkerhout bedankt alle verenigingen, ondernemers en andere organisaties in Noordwijkerhout en De Zilk voor hun nieuwsinbreng via BON, samen kunnen we ons dorp voorzien van het laatste nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk.