Datum: 06-08-2020 - 03:09
26
dec
'17

Opening DigiDinsdag in Noordwijkerhout.

Dinsdag 9 januari 2018 om 14:30 uur wordt in de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Noordwijkerhout, DigiDinsdag officieel geopend. Een spreekuur, waar iedereen, gratis en zonder afspraak, terecht kan met vragen op het gebied van computers, iPad, Android tablet, smartphones, e-books etc. Een extra feestelijke gebeurtenis...

omdat hiermee in alle vestigingen binnen de Bibliotheek Bollenstreek zo’n spreekuur is gerealiseerd. Het bijzondere aan deze DigiDinsdag is dat de Bibliotheek Bollenstreek een samenwerkingsverband is aangegaan met het Teylingen College Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Onder begeleiding van de vaste vrijwilligers van de Bibliotheek Bollenstreek zullen ook stagiairs van Leeuwenhorst klaar zitten om vragen te beantwoorden. De jeugd heeft vaak in de gedigitaliseerde wereld een heldere kijk op problemen waar ouderen tegen aan lopen. Hun deelname gebeurt in het kader van maatschappelijke stage.

Het programma van deze middag:
* 14:30 uur welkom met een hapje en een drankje
* Welkomstwoord en openingshandeling door Dhr. J Portengen, directeur van de Bibliotheek Bollenstreek
* Gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan
* 15:00 uur gaat DigiDinsdag van start

Voor iedereen is het nu mogelijk om iedere dinsdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur naar het gratis spreekuur te komen. Ook zonder vragen, is iedereen van harte welkom: DigiDinsdag is er ook om tips en trucs uit te wisselen. Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout Herenweg 2 2211CC Noordwijkerhout. Toegang: gratis voor iedereen. 

Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Foto BON.