Datum: 09-07-2020 - 17:28
22
dec
'17

Ouderen genieten van een grandioos 'Met je hart' kerstdiner in de Witte Kerk. (foto's)

Maar liefst 79 ouderen en vrijwilligers hebben donderdagavond 21 december genoten van een overheerlijk en sfeervol 4-gangen kerstdiner, volledig verzorgd door het team van To Meat onder leiding van Erik Heemskerk en Laura Kruse. Voor veel ouderen was het een droom die uitkwam. Dineren in "hun Witte Kerkje"....

wie had dat ooit gedacht! Na het welkomstwoord door het team van 'Met je Hart' kon het genieten echt van start gaan. Tussen alle overheerlijke gerechten door waren er muzikale kerstoptredens van Guusje Schuit en het Charles Dickens Orkest van Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc. 

Een ontroerde mevrouw vertelde "Zoveel mooie mensen in Dickens style gekleed, dit maakte de avond echt compleet". Ambassadeur van de Stichting Alfons Morsink heeft de aanwezige gasten het nodige verteld over de geschiedenis van de Witte kerk en bedankte alle vrijwilligers die de stichting Met je Hart Noordwijkerhout tot een groot succes heeft weten te maken. 

Een vrijwilligster van 'Met je Hart' gaf aan "Dat ik onderdeel mag uitmaken van deze groep mensen ontroert me, dit geeft zoveel voldoening. Ouderen die een traantje laten omdat ze de avond van hun leven hebben gehad. Dat is waar we het voor doen"

Met een groot applaus voor de vrijwilligers en de bediening van To Meat werd het eerste succesvolle kerstdiner van Stichting Met je Hart afgesloten. Serveerster Inge "Tijdens het uitdelen van de soep zag ik 2 gasten telefoonnummers uitwisselen, dan weet je dat je je doel bereikt hebt"

Restaurant en catering To Meat Noordwijkerhout, Gemeente Noordwijkerhout, Bedrijventerrein Gravendam, Concepticus en Lifecoach Noordwijk, Guusje Schuit en Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc, 'hartstikke bedankt' voor jullie fantastische bijdrage. Zonder jullie was deze avond niet gelukt !

Foto's Leon Gielen Blik Op Noordwijk en foto's optreden Guusje Schuit PR.