Datum: 16-05-2022 - 19:29
22
dec
'17

Geslaagde kerstkien bij Van Nispen.

Afgelopen vrijdagavond vond de jaarlijkse Kerstkien bij Voetbalvereniging Van Nispen weer plaats. Uiteraard werd er de vertrouwde bingo gespeeld en waren er vele prijzen te verdienen bij het Rad van Fortuin. De schitterende prijzen vlogen de aanwezigen om de oren. Vele gelukkige winnaars verlieten...

De Spil met een tevreden gevoel. Vooral een nieuw element in de bingo, de ‘blinde ronde’ was een groot succes. De geluksvogels mochten bij een geldige bingo een vooraf ingepakt cadeau uitzoeken. Dat zorgde voor behoorlijk wat competitie in de kantine. Sommige aanwezigen besloten zelfs hun cadeau met elkaar te ruilen, in de hoop het pronkstuk van de avond te bemachtigen. Dit leidde natuurlijk tot grote hilariteit.

De prijzentafel werd ook dit jaar mede gevuld door diverse sponsors. Daarnaast hebben verschillende enthousiaste vrijwilligers ook dit jaar hun creativiteit weer de vrije loop gelaten. De prachtige zelfgemaakte items vielen bij het publiek goed in de smaak.

Ook de trekking van de Van Nispen-Kerstloterij vond deze avond plaats. Paul Jansen was de gelukkige winnaar van de 1ste prijs: de felbegeerde Apple iPad. De 2de prijs, ‘Premium’ musicalkaarten voor ‘On Your Feet’ voor 2 personen met een luxe pauze arrangement, wordt uitgereikt aan Peter Geerlings uit Noordwijk. Peter Heemskerk won de 3de prijs: een heerlijk all-in 5 gangen-diner voor 4 personen bij restaurant De Heeren van Noortwyck.

Van Nispen feliciteert alle prijswinnaars en wil de volgende sponsors en vrijwilligers in het bijzonder bedanken: Coby de Haas, de fröbeldames uit de Beukenlaan, Kees en Frank van Saase, Hans Meskers en Dré Korfage. Verder wordt iedereen die zijn steentje aan deze geslaagde avond bijgedragen heeft hartelijk bedankt.