Datum: 12-08-2022 - 17:21
21
dec
'17

Actie Gerard Gerrits en de Victorschool voor Jasper en het KWF een groot succes. (afscheidsreceptie + foto's)

Na 43 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt gaat de directeur van de St. Victorschool, Gerard Gerrits, per 1 januari 2018 genieten van zijn pensioen. Sinds zijn aanstelling als leraar heeft hij lesgegeven op de Jozefschool (nu Prinsenhof)...

de oude Victorschool, 't Mossenest, om daarna in 2000 benoemd te worden tot directeur van de St. Victorschool. Tijdens zijn loopbaan heeft hij heel veel leuke momenten meegemaakt, maar helaas ook mindere. Eén daarvan is het overlijden van zijn leerling Jasper. Jasper kreeg kanker en mocht helaas niet ouder worden dan 11 jaar. Omdat deze gebeurtenis een enorme impact op hem heeft gehad, wil hij nu graag iets voor Jasper betekenen.

Dit ging hij doen door op woensdag 20 december een halve marathon te gaan lopen. Het doel van Gerard was om met deze actie € 7000,- op te halen! Om de actie van Gerard nog verder kracht bij te zetten, hebben alle leerlingen, leerkrachten en ouders van de school de afgelopen tijd veel actie gevoerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. U kunt de actie vinden op https://acties.kwf.nl/jasper.

Update 20-12-2017: Afscheidsreceptie Gerard Gerrits.
Na een drukke dag met het lopen van de halve marathon en het bekendmaken van de geweldige opbrengst van de Jasper-actie en het KWF, kreeg Gerard op woensdagmiddag nog afscheidsreceptie aangeboden. Op deze druk bezochte receptie namen veel collega's, oude-collega's, collega schooldirecteuren, schoolbestuur, bestuur van de Sophia Stichting en vertegenwoordigers van diverse organisaties afscheid van Victorschool-directeur Gerard Gerrits.

In het officiële gedeelte waren er diverse lovende toespraken en cadeau's voor de afscheidnemende maar zeer gewaardeerde directeur/collega en mens Gerard Gerrits. De leerkrachten hadden tijdens receptie voor een leuk programma gezorgd en met verschillende optredens zorgden zij voor een mooi afscheid van hun directeur Gerard Gerrits. (zie foto's)

Hieronder kunt u de nieuwsitems met foto's bekijken die er over de succesvolle actie voor Jasper en het KWF geplaatst zijn.

Verslag en foto's Halve marathon en het bekendmaken opbrengst.

* Een druk bezocht Kerstconcert in de aula van de school

Stef en Benjamin geven cadeau aan meester Gerard bij het VVV Noordwijkerhout.

* Donatie voor hulppiet Gerard.

* Actie ansichtkaarten kleutergroepen.

* Start van de actie voor Jasper en het KWF.

Foto's afscheidsreceptie BON.