Datum: 25-01-2022 - 14:41
21
dec
'17

Uitslagen Bridgeclub de Schelft op BON. (uitslagen+foto's)

Vanaf vandaag publiceren we de uitslagen van Bridgeclub de Schelft, met dank aan de redactie, graag op Blik Op Noordwijkerhout. En dan in zijn geheel. De aftrap hiervoor is de feestelijke gehouden Kerstdrive van afgelopen maandag. Naast de eigen leden, werden door voorzitter Annemarie Brama...

ook de trouwe invallers verwelkomd en de groep cursisten van bridgedocent Jeanne Haket. Ook dit keer zorgde het bestuur voor een bijzonder feestelijke prijzentafel en was er voor iedereen een sfeervolle kerstattentie in de vorm van een plant, wijn, kistje mandarijnen (gebroeders Broekhof) etc.

Tussen het bridgen door werden de spelers getrakteerd op een blokje kaas, was er een kerstkransje bij de koffie van Optisport de Schelft en een bijzonder smakelijk plakje worst van slagerij Jan van Kampen.

Op maandag 8 januari start Bridgeclub De Schelft weer met het vervolg van haar competitie. Vanaf deze plaats wenst het bestuur alle leden gezellige Kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2018. Zie ook www.nbbclubsites.nl/club/9028.

Foto 1 - uitslag 3e zitting van de topintegraalcompetitie

Foto's (THV).