21
dec
'17

EHBO-opleiding met € 50,- korting in Noordwijkerhout.

Dit seizoen 2017- 2018 de EHBO Vereniging Noordwijkerhout graag weer een opleidingscursus voor nieuwe EHBO’ers organiseren. De laatste jaren zijn de cursuskosten bijzonder laag gehouden. Gezien het grote succes van het afgelopen seizoen, qua aantallen deelnemers en de goede resultaten...

wil de EHBO Vereniging Noordwijkerhout deze cursus opnieuw aanbieden tegen de laagst mogelijke kosten, namelijk 125 Euro voor de volledige cursus. Normaal zou kost de cursus 175 Euro bedragen. Dit bedrag is: inclusief lesboek, cursusmaterialen, koffie of thee, gebruik van de reanimatiepoppen en AED en het examen. Er komen geen extra of onverwachte kosten bij.

Wie belangstelling heeft om het EHBO-diploma inclusief reanimatie en AED te halen, kan dit nu alvast melden. De cursus start aanstaande donderdag 11 januari en er zijn wekelijkse lesavonden, vanaf 19.30 uur. De cursus wordt gehouden in Puyckendam in Noordwijkerhout. 

Overigens geldt voor mensen die de Eerste Hulp cursus willen volgen en die een aanvullende zorgverzekering hebben, dat zij dit kunnen melden bij de zorgverzekering en op deze manier ook nog een deel van de kosten vergoed krijgen, tot zelfs het totale bedrag, zodat de cursus helemaal gratis kan zijn. Informatie of opgeven kan bij Ellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: www.ehbo-noordwijkerhout.nl.

Tekst en foto's EHBO-Noordwijkerhout.