Datum: 28-05-2023 - 06:10
19
dec
'17

Kerst 4 Kids zegt dank u. (foto's)

Op 9 december hebben we met een grote groep vrijwilligers kerstpakketten gemaakt voor de kinderen van A Break 4 Kids. Wat een enorme berg donaties! Echt geweldig. Er zijn prachtige pakketten samengesteld die bestaan uit jongens- of meidenfrutsels, toiletartikelen, kaarten (+postzegels) om te versturen...

lekkere verwennerijtjes, noem maar op. Een kleine 100 pakketten hebben we gemaakt om weg te geven aan die kinderen die te vaak overgeslagen worden omdat ze al zo groot zijn “dat ze dat wel zullen snappen”. En dan….was het zover: een echte feestavond waar alle kinderen die wij sponsoren naar 1 restaurant in Zoetermeer kwamen. Sommigen moesten nog een poosje door de sneeuw ploeteren om erbij te kunnen zijn, maar daar hadden de jonge dames wat op verzonnen: de mooie nette schoentjes in een tasje mee, want bij feest horen geen snowboots.

Een levensecht buffet met werkelijk van alles om zelf op te scheppen en lekker op te eten. Niets “wat de pot schaft”, maar kies wat je wil! (Ha ha ha, niet iedereen is hiermee bekend: we zagen fantastische combinaties op de borden voorbij komen!) De hele tent was voor de kinderen en hun begeleiders. Het was al een groot feest, maar na het uitdelen van de pakketten liepen de kinderen echt met blije toeten rond: stralend. Ze zijn het niet gewend om even lekker verwend te worden, maar ze verdienen het!

Dank, dank, dank!
We danken de bedrijven die ons geholpen hebben, de vrijwilligers die helpen verzamelen en inpakken, de grotere gevers, maar zeker u: de kleine donateur. Elk flesje doucheschuim heeft een blij kind gevonden, elke handdoek, elk armbandje, elk petje is goed terecht gekomen. Wij hebben dankzij u een kleine 100 kinderen een fijn kerstfeest mogen bieden. Het was eerlijk gezegd super! Hartelijke dank!

Stichting A Break 4 Kids
Duinschooten 12-232
2211 ZC Noordwijkerhout
NL33 INGB 0006 02 97 22

Tekst en foto's A Break 4 Kids.