Datum: 28-05-2023 - 04:13
18
dec
'17

Er komt een actieve en gezellige week aan bij Optisport De Schelft.

We starten aanstaande woensdag 20 december in het zwembad van Optisport De Schelft. Je kunt meedoen aan een open watervoetbal toernooi van 13.00 – 15.30 uur. Inschrijven van tevoren is niet nodig. Wil je niet meedoen met het watervoetbal, kun je natuurlijk ook lekker vrij zwemmen. Wij zorgen...

voor allerlei spelmateriaal in het water, zodat je je zeker niet hoeft te vervelen.

* Donderdag 21 december zijn de fifty fitters aan de beurt. Om 12.00 uur begint de kerstbrunch. Diverse soorten broodjes met beleg, kerstbrood, koffie, thee en een feestelijk glaasje wijn. De fifty fit bingo van vorige maand was zo’n succes, dat er grote kans is dat we ook tijdens de kerstbrunch de bingo kaarten tevoorschijn halen.

* Op vrijdag 22 december wordt in de sfeer van kerst met kaarslicht door Louis en Mia een klankconcert gegeven. Neem eventueel een zacht matje, dekentje en kussentje mee. Je wordt tijdens de sessie in een diepe ontspanning gebracht die om 10.30 uur begint. Kom op tijd, zodat de sessie niet gestoord wordt en we een mooie cirkel kunnen maken. Na de sessie worden bij een kopje thee twee winnaars getrokken van de Moonskin spaaractie.

* Op deze vrijdag van 19.30 – 21.30 uur wordt het zwembad omgetoverd naar een kerst- zwem-disco. Lekker swingen op dansmuziek, veel spelmateriaal in het water en natuurlijk is de horeca geopend om wat lekkers te bestellen. Wil je je partijtje vieren op deze avond in het zwembad? Neem dan contact op met de receptie van de Schelft. 0252-376241.

* Heb jij je al aangemeld voor de Kerst Spinningmarathon? Het doel van de marathon is om zoveel mogelijk geld op te halen om onderzoek te kunnen doen naar de ziekte van Lyme. Voor € 2,50 per uur kun je een fiets huren. De dresscode is kerst. Vrijdagavond 22 december van 18.00 – 22.00 uur. Aanmelden kan bij de receptie van de Schelft.

Foto PR > Optisport De Schelft.