18
dec
'17

Lichtjesavond en kerst-koop-zondag in het centrum van Noordwijkerhout.

Rondom de Witte Kerk en door het gehele centrum van Noordwijkerhout worden van 22 t/m 24 december weer sfeervolle kerstactiviteiten georganiseerd. We beginnen op vrijdag 22 december met de Lichtjes(koop)avond van 19.00 - 21.00 uur. Het centrum van Noordwijkerhout wordt ondergedompeld...

in kerstsfeer, duizenden kaarsjes, fakkels, vuurkorven veranderen het centrum in een sprookjesachtig kerstbeleving. Met nog een paar dagen verwijdert van kerstmis, brengt het centrum van Noordwijkerhout heel veel lichtjes.

Lichtjesavond is al sinds 1996 een uniek sfeervolle avond,waar dorpsgenoten elkaar ontmoeten en elkaar de beste wensen geven. Stilstaan bij de warmte van het licht en het samenzijn. Winkeliers trakteren u op wat lekkers, een glaasje glühwein en warme chocolademelk en er is een Kerstman.

Lichtjeswandeltocht start om 18.30 uur bij de Witte Kerk olv Carolinda van der Linden. De lichtjeswandeling duurt 1 uur en brengt u langs de sfeervolste plekjes in het centrum van Noordwijkerhout. Deelname is gratis en voor iedereen en alle leeftijden.

De tocht eindigt om 19.30 uur bij de Witte Kerk. Het zou leuk zijn om iets van sfeerverlichting mee te nemen of op te spelden. Aanmelden mag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aansluiten bij de groep om 18.30 uur Witte Kerk

Op het verwarmde terras bij Arthur, achter de Witte Kerk delen burgemeester Goedhart en wethouders, erwtensoep met worst uit om u lekker warm te houden. Bubblegumm, een Noordwijkerhouts Jazzbandje, speelt een Jazzy kerstrepertoire op het prachtige terras van Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout.

Door het hele centrum kunt U genieten van muzikale noten en kerstliedjes. Scouting Bosgeest verzorgt de vuurtjes in de korfjes om je lekker aan te warmen, met speciale aandacht voor alle kinderen. 

Ook kan het winkelend publiek op de foto met de levensgrote Kerstkaarten die in de tuin van de Witte Kerk staan. Een kunstzinnig project bedacht door Erna Schenk-Dekker en Natacha Hulsebosch. En er is weer een spectaculaire lichtprojectie op de Kerk. Een onderdeel van de projectie is dat de Kerstkaarten van de ontwerpers tot leven worden gebracht door Erna en Natacha.

Bij de grote Wensboom die door Monique Verdegaal, voorzitter van de NOV, is neergezet kun je al je wensen kwijt. Op zondag 24 december gaan er een aantal echte wensen in vervulling!! In het kerstkoopweekend op zondag zijn de winkels open van 10.00 tot 17.00 uur. Sommige winkels zijn reeds eerder geopend, sommige later.

Deze activiteiten worden u aangeboden door de winkeliers en ondernemers uit het centrum van Noordwijkerhout, uw mooie dorp verenigd in de NOV De Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging.

Foto's BON.