Datum: 01-02-2023 - 09:24
17
dec
'17

Kerstveiling VVSB boekt flinke overwinning. (foto's)

Zaterdagavond 16 december organiseerde VVSB voor de 51ste keer hun kerstveiling op sportpark de Boekhorst, dit keer niet in de kantine maar in een prachtig aangeklede Arend den Elzenhal. De opbrengst was met € 70.000,- (2016 € 61.000,-) een geweldig resultaat voor de club. Iedereen die VVSB een warm hart...

toedraagt was er heel erg blij mee met dit bedrag, want er kunnen weer veel dingen van gedaan worden voor de voetbalclub VVSB. Op de veilingavond werd eerst aan de jeugd gedacht in de vorm van Het Rad Van Fortuin en voor ieder kind viel er iets te winnen.

Bij de veiling voor de grote mensen waren ruim 279+1 items ingebracht die natuurlijk per item het nodige geld opbrachten, de eerste kavels werden geveild door niemand minder dan de bekende Friese voetbaltrainer Foppe de Haan en Piet (peen/plastic) Broekhof.

Enkele bijzondere items waren: twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax geschonken door Marcel Keizer trainer van Ajax en oud-trainer van VVSB, een rondvlucht boven Noordwijkerhout met Jan van Eeden, gesigneerd boek v Thijs Zonneveld (ook door hem geschonken) biografie van Thomas Dekker, 2 kaarten 1e rang Soldaat van Oranje in Valkenburg en een voetbaltraining onder leiding Khalid Boulahrouz.

Maar ook diverse toegangskaarten van voetbalwedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord, Den Haag, Eindhoven, een geheel verzorgde lunch met wethouder Martijn Bilars en een diner voor 2 personen in een toprestaurant in Kopenhagen + vliegreis en luxe hotel.

Met het uiteindelijke bedrag van € 70.000,- was men bij VVSB natuurlijk weer heel erg tevreden. De opbrengst van de kerstveiling is voor VVSB een belangrijke bijdrage in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien in onze teamsport met alle activiteiten en voorzieningen daaromheen.

Foto's BON.