Datum: 18-01-2022 - 17:37
15
dec
'17

Gerard Gerrits (Victorschool) loopt halve marathon voor Jasper en KWF. (update: drukbezocht kerstconcert - foto's)

Na 43 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt gaat de directeur van de St. Victorschool, Gerard Gerrits, per 1 januari 2018 genieten van zijn pensioen. Sinds zijn aanstelling als leraar heeft hij achtereenvolgens lesgegeven op de Jozefschool (nu Prinsenhof)...

de oude Victorschool, 't Mossenest, om daarna in 2000 benoemd te worden tot directeur van de St. Victorschool. Tijdens zijn loopbaan heeft hij heel erg veel leuke momenten meegemaakt, maar helaas ook mindere. Eén daarvan is overlijden van zijn leerling Jasper. Jasper kreeg kanker en mocht helaas niet ouder worden dan 11 jaar. Omdat deze gebeurtenis een enorme impact op hem heeft gehad, wil hij nu graag iets voor Jasper betekenen. Dit doet hij door een halve marathon te gaan lopen op 20 december 2017.

De route voor de halve marathon van directeur Gerard is natuurlijk al lang al uitgezet en kunt u vinden op https://acties.kwf.nl/jasperHet doel van Gerard is om voor deze actie € 7000,- op te halen....en op 14-12-2017 hebben we goed nieuws te melden want de teller van de actie is met € 7734,- al over dat streefbedrag heengegaan. Maar dat bedrag mag natuurlijk voor zo'n goed doel nog veel meer worden.

Om de actie van Gerard nog verder kracht bij te zetten, helpen alle leerlingen van de school de komende tijd mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Via de website (klik hier voor de actie) kunt u meer informatie vinden over de motivatie van Gerard en een eenmalige donatie doen.

Kerstconcert groepen 5a en 1/2d.
De groepen 5A en 1/2D hebben op vrijdagmorgen in het kader van de Jasper/KWF-actie een kerstconcert gegeven voor de ouders, oma’s, opa’s, ooms, tantes en voor de omwonenden en bewoners van het appartementencomplex waar Victorschool-directeur Gerard Gerrits woont.

De muzikale voorstelling met een hoog gehalte kerstliedjes vond plaats in de aula van de Sint Victorschool. De entree voor het publiek zorgden voor een volle aula en een opbrengst van 1 euro per bezoeker, aan het eind van de voorstelling werd er ook nog door de kinderen rondgegaan met de 'kerstmuts'. 

Natuurlijk gaan alle groepen van de Victorschool nog door met acties, het vervolg kunt u hier op BON lezen.

Foto's BON.