Datum: 03-06-2023 - 02:29
15
dec
'17

Vrienden van Munnekeweij bieden kerststukken aan bewoners. (foto's)

In de aanloop naar de Kerst maken veel mensen zich op voor feestelijke dagen. Dagen waarop we in de kring van familie en vrienden de warmte en vriendelijkheid met elkaar opzoeken. Voor veel mensen is dit niet meer zo vanzelfsprekend. Soms is er ook geen kring meer van familie en vrienden....

Om die reden is het inmiddels traditie geworden dat de 'Vrienden van Munnekeweij' een gebaar van vriendschap met de bewoners van het Zorgcentrum willen onderstrepen door hen te laten weten dat we, ook tijdens de kerstdagen aan hen denken.

Op vrijdag 15 december werden in één van de huiskamer van Munnekeweij de bewoners verrast met een prachtig kerststuk die de bewoners letterlijk even in het (led)licht zet. Met een korte toespraak bood, Siem Nulkes, voorzitter van de Stichting Vrienden van Munnekeweij, een kerststuk aan Mevr. van Beek-van Schooten. Zij was daar zichtbaar door verrast.

Nulkes wenste daarmee alle bewoners en medewerkers sfeervolle en goede kerstdagen toe. In aanwezigheid van Piet Broekhof en Ineke Duivenvoorden, bestuursleden van de Stichting Vrienden van Munnekeweij, werden vervolgens met hulp van een aantal vrijwilligers, alle bewoners voorzien van een mooi kerststuk.

Voor meer informatie over de Vrienden van Munnekeweij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's BON.