Datum: 18-01-2022 - 18:20
14
dec
'17

Gerard Gerrits (Victorschool) loopt halve marathon voor Jasper en KWF. (update: Stef en Benjamin geven cadeau aan meester Gerard - foto's)

Na 43 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt gaat de directeur van de St. Victorschool, Gerard Gerrits, per 1 januari 2018 genieten van zijn pensioen. Sinds zijn aanstelling als leraar heeft hij achtereenvolgens lesgegeven op de Jozefschool (nu Prinsenhof)...

de oude Victorschool, 't Mossenest, om daarna in 2000 benoemd te worden tot directeur van de St. Victorschool. Tijdens zijn loopbaan heeft hij heel erg veel leuke momenten meegemaakt, maar helaas ook mindere. Eén daarvan is overlijden van zijn leerling Jasper. Jasper kreeg kanker en mocht helaas niet ouder worden dan 11 jaar. Omdat deze gebeurtenis een enorme impact op hem heeft gehad, wil hij nu graag iets voor Jasper betekenen. Dit doet hij door een halve marathon te gaan lopen op 20 december 2017.

De route voor de halve marathon van directeur Gerard is natuurlijk al lang al uitgezet en kunt u vinden op https://acties.kwf.nl/jasperHet doel van Gerard is om voor deze actie € 7000,- op te halen....en op 14-12-2017 hebben we goed nieuws te melden want de teller van de actie is met € 7734,- al over dat streefbedrag heengegaan. Maar dat bedrag mag natuurlijk voor zo'n goed doel nog veel meer worden.

Om de actie van Gerard nog verder kracht bij te zetten, helpen alle leerlingen van de school de komende tijd mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Via de website (klik hier voor de actie) kunt u meer informatie vinden over de motivatie van Gerard en een eenmalige donatie doen.

Stef en Benjamin geven wandelkaart cadeau aan meester Gerard bij  het VVV Noordwijkerhout.
Stef en Benjamin van groep 1 /2 C zitten in de klas bij Juf Marijke en Juf Jenny en zij gaven donderdagmiddag een mooi, toepasselijk cadeau aan meester (directeur) Gerard Gerrits. Zij kwamen helemaal lopend vanuit school naar het VVV en zongen met elkaar het toepasselijke liedje ‘potje met vet' want zoals Stef het zegt: “we mogen nu echt geen sinterklaasliedjes meer zingen hoor! Alleen kerstliedjes!”.

Zij gaven aan meester Gerard de Wandelkaart 14 van de streek. Op basis van de wandelknooppunten kunnen zelf routes worden uitgezet en kan men genieten van de wandelroutes in de streek. De Wandelkaart met alle Wandel Knooppunten en leuke suggesties voor ‘onverharde paden’ zal goed van pas te komen.

Nu tijdelijk in de decemberactie bij VVV Noordwijkerhout. Bij aankoop van deze kaart van € 8,99 krijgt u een route.nl jaarboek er gratis bij. Het jaarboek van route.nl 2017 bevat 329 mooie fiets- en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland. Meester Gerard gaat het komende jaar genieten van zijn pensioen en hopen we hem nog vaak met deze kaart (hard) lopend tegen te komen in de omgeving!

De ansichtkaarten-actie van de kleutergroep van de Victorschool heeft maar liefst € 105,- opgeleverd en wordt toegevoegd aan het totaal van de actie. Natuurlijk gaan alle groepen van de Victorschool nog door met acties, het vervolg kunt u hier op BON lezen.

Foto's BON.