13
dec
'17

Boeren Kerstmarkt bij Zorgboerderij de Hafakker: groots en gezellig. (foto´s)

Honderden mensen bezochten op woensdag 13 december de Boeren Kerstmarkt van Raamwerk op de Zorgboerderij. Hoewel het even leek alsof de markt in het water zou vallen, bleef het gelukkig grotendeels droog. Jong en oud genoten volop van de kerstsfeer. De vele bezoekers...

slenterden langs kramen vol kerst,- streek,- en zelfgemaakte artikelen. Er waren lekkere hapjes en drankjes te koop, en er was van alles te doen. Zoals marshmellows roosteren boven het kampvuur, springen op het springkussen, je laten schminken of kerststukjes maken. Zelfs de kerstman kwam naar Noordwijkerhout!

Kom ook eens langs bij boerderijwinkel Appeltje Eitje!
Op de Zorgboerderij en in de boerderijwinkel Appeltje Eitje werken ongeveer 30 cliënten van Raamwerk, in de leeftijd van 20 tot 71 jaar. Op de boerderij worden groenten verbouwd, dieren verzorgd en streekproducten en gewassen van eigen land verkocht in boerderijwinkel Appeltje Eitje.

Veel bezoekers maakten tijdens de kerstmarkt van de gelegenheid gebruik om de boerderij en winkel eens goed te bekijken. Niet op de Boerenkerstmarkt geweest, maar wel benieuwd naar onze mooie boerderij, winkel en het grote terras, dat in gebruik is wanneer het weer het toe laat? Kom gezellig een keertje langs! 

Appeltje Eitje is het gehele jaar open, iedere werkdag van maandag 09.30 tot 15.30 uur.

Foto's tot 15.00 uur BON.