Datum: 17-09-2021 - 21:30
12
dec
'17

Prinsenpaar bakt eerste Pizza Veneto en Pizza Prima Donna bij 'Hofleverancier der Kaninefaaten'.

Met het bekendmaken van het nieuwe Prinsenpaar der Kaninefaaten op 11-11-2017 werd met de namen, Prins Veneto en Prima Donna, duidelijk dat zij een voorliefde hebben voor Italië en met name voor Venetië. Ook is het Prinsenpaar fan van de Italiaanse keuken en dat komt dit jaar toevallig helemaal goed uit...

De favoriete pizzeria van Prins Veneto en Prima Donna is Pizza Rimini in de Kornoeljelaan van eigenaar Fabio en het toeval wil dat Pizza Rimini dit carnavalsjaar 2x11 jaar (22x) bestaat en dat is natuurlijk een carnavalsgetal. Het Prinsenpaar der Kaninefaaten toog daarom met adjudant op maandagavond door de sneeuw om Fabio te feliciteren met zijn carnavaleske jubileum.

Prins Veneto en zijn Prima Donna hadden een verrassing voor de eigenaar van de pizzeria, hij kreeg uit handen van het Prinsenpaar een prachtig bordje uitgereikt en mag zich vanaf nu 'Hofleverancier der Kaninefaaten' noemen. Om dit heugelijke feit te vieren trok het Prinsenpaar een schort aan, om onder begeleiding van de echte pizzabakker Fabio een speciale pizza te bakken die alleen tijdens het carnaval voor een carnavaleske prijs verkocht gaat worden.

Duidelijk is wel geworden dat het Prinsenpaar handig is in de keuken, want binnen no-time konden de twee smakelijk belegde pizza's de oven in en na een korte afbaktijd mochten zij met hun adjudant Henk heerlijk genieten van de zelfgebakken pizza. De beide pizza's met verschillende ingrediënten krijgen de toepasselijke namen van 'Pizza Veneto en Pizza Prima Donna'.  

De twee pizza's zijn tijdens het carnaval van 2018 van zaterdag 3 februari t/m woensdag 14 februari te verkrijgen bij Pizza Rimini in de Kornoeljelaan voor het carnavaleske en bescheiden bedrag van € 7,22 per pizza. Hieronder vindt u de ingrediënten waar de pizza's mee gevuld zijn en in de fotogalerij de foto's van BON van de overhandiging en het pizzabakken.

Pizza Veneto.
De pizzabodem is belegd met tomatensaus, kaas, rode ui, champignons, zalm, gorgonzola kaas en een toefje Veneto

Pizza Prima Donna.
De pizzabodem is belegd met tomaten/pestosaus, mozzarella kaas, kip-shoarma vlees, rode ui en bedekt met Prima Donna rucola-sla.