Datum: 17-10-2021 - 03:01
12
dec
'17

Meedenken over onze winkelstraten? Meld u aan voor het inspiratieteam!

Eind 2016 werd de Centrumvisie met bijbehorende projectenlijst voor het kernwinkelgebied Noordwijkerhout vastgesteld. In de afgelopen maanden heeft de gemeente samen met bewoners, pandeigenaren, ondernemers, vertegenwoordigers van instellingen en verenigingen en andere belanghebbenden...

de eerste twee projecten van de Centrumvisie middels co-creatie opgepakt. Op 25 oktober besprak de Commissie Ruimte en Wonen het resultaat van de herinrichting van het Dorpsplein en de verkeerscirculatie hier omheen, waarna de formele besluitvorming plaatsvond in de raadsvergadering van 9 november 2017. Naar verwachting zal met de uitvoering hiervan begin 2018 worden gestart. In januari 2018 wordt gestart met het derde uitvoeringsproject, te weten: ‘Inspiratieteam uitnodigende winkelstraten’.

Inspiratieteam
Tijdens de bijeenkomsten voor de herinrichting van het dorpsplein zijn veel waardevolle ideeën verzameld voor de kwalitatieve verbetering van het centrum qua inrichting. Het doel van project 3 is een inspiratieteam uitnodigende winkelstraten samen te stellen, bestaande uit bewoners, ondernemers, pandeigenaren, medewerkers van de gemeente en andere belanghebbenden. Het inspiratieteam beoordeelt alle verzamelde tips en opmerkingen en voegt daar ideeën aan toe.

Geef u op voor 31 december 2017
U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te denken. Indien u belangstelling heeft, kunt u zich tot 31 december 2017 opgeven voor het inspiratieteam uitnodigende winkelstraten door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In januari 2018 zal de eerste bijeenkomst plaatsvinden.

Informatie
Meer informatie over de Centrumvisie vindt u op www.noordwijkerhout.nl/centrumvisie of stel uw vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..