11
dec
'17

A Jolly Jazzy Christmas met Kerstprojectkoor Elan.

Vrijdag 15 december zingt het kerstprojectkoor van Elan in De Duinpan in De Zilk. Dit gelegenheidskoor bestaat uit de vaste leden van dit Bollenstreekse kwaliteitskoor plus ruim 40 projectkoorleden, die zich speciaal voor dit project tijdelijk bij Elan gevoegd hebben. Er wordt een vrolijk en gevarieerd...

kerstrepertoire gepresenteerd. Na de pauze kan het publiek zelf meezingen met een kerst-sing-a-long.

Sinds september is dit extra grote koor van Elan druk aan het oefenen geweest om het exclusieve kerstconcert vorm te geven. De projectkoorleden hebben kennis kunnen maken met de bezielende en professionele manier waarop dirigent Maurits Draijer aan het koor de muziek eigen maakt. Elan verrast het publiek iedere keer weer met originele liedjes, uiteraard meerstemmig uitgevoerd en heeft zich tot doel gesteld dit tijdens dit concert wederom waar te maken.

Het resultaat van al deze inspanningen is mee te maken op vrijdag 15 december vanaf 20.00 uur in De Duinpan, Sportlaan 32 in De Zilk. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Voor € 12,50 is er naast het optreden van het koor ook van een consumptie in de pauze te genieten en kunt u meezingen met de kerst-sing-a-long. Kijk voor meer informatie op www.koorelan.nl. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje, reserveer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..