Datum: 17-09-2021 - 20:26
10
dec
'17

Kaarsjesavond 2017 met als thema 'Wie troost mij'.

Iedereen die iemand mist verlangt naar een luisterend oor, een uitgestoken hand. Een woord van herkenning, hoop en begrip. Steeds weer op zoek naar kracht en moed om door te gaan. Zoekend naar troost…... Wie troost mij? dat is het thema van Kaarsjesavond 2017 op vrijdag 15 december 2017...

om 19.00 uur in de Sint Jozefkerk in Noordwijkerhout.

Rond de kersttijd is het gevoel van iemand missen door overlijden, door een scheiding, emigratie, uitzending, een zieke partner of doordat (klein)kinderen niet meer (thuis)komen door omstandigheden vaak extra groot. Tijdens Kaarsjesavond gaan we samen op zoek naar troost, geborgenheid, warmte en licht in de vorm van gedichten, persoonlijke verhalen en mooie muziek. Ook kunt u uw eigen kerstwens doen.

Het koor Revoice luistert de avond muzikaal op met hedendaagse moderne liedjes. Iedereen is van harte uitgenodigd. Ook kinderen zijn van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst mogen zij iets moois maken in de pastorie. Kaarsjesavond heeft geen kerkelijke karakter, het is een bijeenkomst voor iedereen die behoefte heeft aan samenzijn, samen delen en troost.

Na afloop mag u een brandend kaarsje meenemen voor iemand die u troost, warmte en licht gunt. U kunt uw kaarsje ook bij een dierbare op het kerkhof neerzetten. Er is gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee, limonade of een heerlijke warme glühwein.

Vanaf 18.45 uur is de kerk open voor het brengen van uw kerstwens. Deze kerstwenssterren liggen achterin de Sint Jozefkerk en de Sint Victorkerk en zijn ook te downloaden vanaf de facebookpagina www.facebook.com/kaarsjesavond

Foto BON.