09
dec
'17

Sfeervolle kerstmarkten in Noordwijkerhout (foto's) en nog twee te gaan.

Vrijdagavond en zaterdag kon men alvast in de kerststemming komen bij twee sfeervolle kerstmarkten die er in De Schelft en ook in de Parade van St. Jeanne d 'Arc plaatsvonden. Heeft u deze door de drukte gemist vandaag....nou dan heeft u geluk, er staan er nog twee op de agenda voor zondag 10 december...

en woensdag 13 december. Waan je in een warme kerstsfeer en doe ideeën op en scoor je kerstcadeaus op de twee kerstmarkten die nog plaatsvinden bij Optisport in De Schelft op 10 december en woensdag 13 december op het terrein van Raamwerk bij Zorgboerderij De Hafakker.


Proef de betoverende sfeer tijdens Kerstmarkt De Schelft!
Waan je in kerstsferen, kom shoppen en genieten op zaterdag 9 (zie foto's) en zondag 10 december tussen 10:00 - 16:00 uur. De sporthal van Optisport De Schelft zal volledig worden omgetoverd in kerstsfeer. Het leukste is dat je niet alleen terecht kunt voor je cadeautjes, maar ook kinderen kunnen zich heerlijk vermaken.

Er staat een springkussen, je kunt je laten schminken, er is een kleurwedstrijd, er zijn poffertjes verkrijgbaar en je mag met de kerstman op de foto! Er zullen veel lokale ondernemers op de Kerstmarkt te vinden zijn waar je terecht kunt voor je kerstaankopen.

Tussen het shoppen door even uitrusten? Kom in het culinaire hart genieten van warme chocolademelk met slagroom, glühwein, diverse versnaperingen en gezellige muziek. Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten, de toegang is gratis. We zien je graag op zondag 10 december van 10:00 – 16:00 uur in de sporthal van Optisport De Schelft, Maandagsewetering 202 Noordwijkerhout.

Grote Kerst/snuffelmarkt St. Jeanne d'Arc vond plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 december en in de fotogalerij ziet de foto's.

Boeren Kerstmarkt bij Zorgboerderij de Hafakker: groots en gezellig.
Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk organiseert woensdag 13 december weer de populaire Boeren Kerstmarkt in Noordwijkerhout. De kerstmarkt bij de Zorgboerderij is één van de grootste en meest veelzijdige van de Duin- en Bollenstreek. Er zijn ongeveer 60 kramen vol kerst- of streekartikelen... waarvan veel zelfgemaakt. Daarnaast zijn er volop activiteiten voor jong en oud.

Er is live muziek aanwezig , de kerstman loopt in levende lijve rond en er staat een wensboom om je kerstwens in te hangen. Kinderen kunnen ponyrijden, springen op het springkussen en spelen in het kinder- en strodorp. U kunt zich ook wagen aan diverse oude ambachten. Dit alles onder het genot van een hapje of drankje!

De Boeren Kerstmarkt begint om 12.30 uur en is om 18.30 uur afgelopen, maar daar eindigt de pret niet. Iedereen is van harte welkom bij het optreden van coverband Café de Melkboer, die de markt afsluiten met diverse kerstsongs en verzoeknummers.

Parkeren kan gratis op het Bavo-terrein (Strandwal 2). U wordt de weg gewezen naar de markt of kan het pendelbusje gebruiken. Zowel parkeren als toegang tot de markt is gratis. Het belooft een gezellige feestdag te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Foto's PR.